BejelentésMindíg , mindent a megfelelő időben és helyen.
A buta ember csak azt látja, amit ő gondol.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Ovoda

Az ovoda felujítását mikor pályáztatták meg és kik indultak, kik indulhatta rajta?

tovább >>


Vége….

Négy év után vége az ingyen netezésnek a Bodó-rendelőnél. Amikor megtudtuk, hogy már jelszóval lehet csak netezni,, óvatosan megkérdeztük az illetékest, hogy ezzel mi volt a céljuk, a következő választ kaptuk: „Az való igaz, hogy az ott netezők semmilyen kárt nem okoztak, de tudomásul kell mindenkinek venni, hogy a világon semmi nincs ingyen.” „ Még egy fontos érv, ha valakinek telik emailra, akkor az a jövedelméből spórolja meg az internet árát is .” Ha már a spórolásnál tartunk, igaz-e, hogy a képviselők tiszteletdíjat kapnak? „ Azt csak a pletykás vénasszonyok találták ki, hogy havi 60 000 Ft a képviselők tiszteletdíja. ”

Tiszteletdíj

Tudja-e valaki, hogy mennyi tiszteletdíjat kapnak a helyi, bólogató képviselők????

Most kaptuk a hírt:

2015 január 1-től Kartal és Verseg önkormányzata egyesült. Az új nevünk: KARTALI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

Füles:

Azt beszélik a népek, hogy Józsa-falván rövidesen eladó lesz a SÁRGA-ház. Ennek egyenes következménye, hogy Bodó doktor és betegei mehetnek a levesbe, Az öreg-Józsa már meg is kezdte a tárgyalásokat a levitézlett Gyurka - dokival. Más. Látta valaki a posta felújítására kiírt pályázat, vagy az alpolgi szokása szerint lenyúlta a munkát? Versegen tényleg mindent megcsinálhat az akinek pénze van?

Kérdés:

Lehetséges, hogy ez a válasz arra, hogy az ötök négy éve kigolyózták a testületből az akkori alpolgármester-jelöltet?

Kérdés:

A valóságban ki fogja irányítani a települést?

Kérdés:

Hol fognak dolgozni a közmunkások?

Kérdés:

Mi lesz a megkezdett fejlesztésekkel?

Választás 2014

Polgármester: Józsa Csaba Képviselők:: Józsa János Csitári Csaba Dr Tihanyi Ferenc Attila Kompolti Roland Telek Attila Kapuszta Mihály

tovább >>


Levélcímünk:

2010verseg@gmail.hu

Viszlát, Doki!

http://www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/viszlat-doki-bucsut-inthetunk-haziorvosunknak-is Talán ezért:Mert kijelenthető: a TEK nélküli orvosok 2015. december 31-ét követően mennek a „levesbe”.

Tüzelő

Ha valakinek Verseg környékén eltűnt az erdeje, a Hatvani utcában a Táncsics és Bihari között lesben állva követheti a fa útját, minden nap.

tovább >>


E G Y ÖTLET !!!!!!

Érdemes lenne feljelentést tenni ismeretlen személy ellen, HŰTLEN KEZELÉS miatt a Versegi vízművek értékesítése kapcsán. Budapesten hasonló ügyben már vizsgálódnak az illetékes hatóságok.. Egy próbát megérne........

tovább >>


Kérdések-kérdése..

Milyen lehetséges jövőbeli esemény reményében mondott le az önkormányzati képviselőségről Dr. Szméagol? / Ha valakinek nem ismerős a név, segítünk.A gyűrűk urában is megtalálható teljes életalacsonyságban. Csak gépelje be a googl-keresőbe: szméagol és a képtalálatok között hiteles képet láthatnak a mi több mint negyven éve itt élősködő lakósunkról. / Válaszokat az üzifalra, vagy mail-címünkre várjuk.

tovább >>


Felhívás ! !

Kérjük ellenőrizzék a postai leveleiket,ha a ragasztásnál nem sima a felület, akkor megpróbálták, vagy fel is bontották az Ön levelét. Mivel több alkalommal láttunk egy fehér inges , fehér nadrágos törpét a posta, alkalmazottak részére fenntartott részében /ahol csak a dolgozók tartózkodhatnak/ élünk a gyanúval, hogy még mindig ellenőrzik a küldeményeket, már 40 éve!!!!

tovább >>


PERKÖZÖSSÉG?!?!

Néma csönd van a falugyűlésen nagy dérrel-dúrral, komoly megfontolt arccal bejelentett perközösségről. Lehet, hogy ez a nyúl is beledöglött a cilinderbe. /Kiderült, hogy hazugság?/ Ejnye-bejnye hazug bácsi.

tovább >>


Köszöntők névnapra
Számon kérni , a becsapott választók dolga. Felelősségre vonni, a bíróság dolga. Mi csak kérdezünk és keressük a válaszokat. Annak sérelmesek a kérdéseink, akinek nem tiszta a lelkiismerete. Amikor eldöntöttük, (12-en ) hogy egy olyan web-oldalt indítunk, ami többet közöl a VERSEG MOST-nál, számítottunk arra, hogy nem mindenki veszi ezt jó néven. Ez természetes, hiszen nem vagyunk egyformák,így a vélemények is különböznek. A másik oldal stílusát / ha ez stílus/, véleményét, hangnemét már ismerjük,így a későbbiekben lemondanánk róla. Ha Ők nem kíváncsiak a mi véleményünkre, miért akarják ránk erőltetni a sajátjukat ? ? Ez egy kicsit arrogáns arrogáns meghatározása magatartás. Eltérés a Verseg Most és a mi honlapunk között: - A képviselők /5-en/ megalkottak valamit, versegmost - Itt olvashatjuk, amit Ők tudatni akarnak velünk. - Megtudhatjuk, hogy a fő céljuk a Polgármester lemondatása. - Az oldalon csak azt tudhatjuk meg, ami nekik fontos. - A választók érdekei, kérdései nem érdekli Őket. - Sűrűn emlegetnek egy alapítványt, de csak a létezéséről beszélnek. / RÉSZLETEK?/ - Testületi ülés jegyzőkönyvére és beadványra hivatkoznak, valahogy az általuk javasolt napirendi pontokat elfelejtették megemlíteni. - Üzenő fal, vagy Vendég könyv formájában sem kíváncsiak a véleményünkre. / és így akarnak bennünket képviselni, vagy vezetni , vagy megvezetni./ Tisztelettel kérjük, ne a mi kilétünket kutassa, inkább azon gondolkodjon el, ami az oldalon olvasható. Írhat nekünk mail-t , de ennek tartalmát csak az Ön kérésére, akár név nélkül tesszük ki a Vélemények oldalra. Az email-ban közölt és kitett véleményt csak abban az esetben távolítjuk el, ha a kérés mail-címe megegyezik a véleményt küldőével. Így kívánjuk megakadályozni, hogy a véleményben érintett távolíttassa el a hozzászólást. Az üzenő falat három fő moderátor kezeli, teljes körű meghatalmazással, Ők döntik el melyik írás marad és melyiket törlik. Előfordulhat, hogy olyan írások, melyeknek az a nyílt vagy rejtett célja , hogy megfélemlítse az idelátgatót ill. a lap üzemeltetőjét csak rövid ideig olvashatók. Ha ilyen írás 5 percnél tovább olvasható az nem a véletlen műve. Így próbálunk Önöknek segíteni, hogy jobban megismerjék az ötöket és a velük szimpatizálókat. - Érdemes benézni hozzánk, mert szinte naponta változik a tartalom.

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Asztalos Máté [ 2014-01-01 17:06 ]

tök jó a honlapIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!